Bandzior1985
New Member
- Reaction score
- 0
jesteśmy firmą z firmą afiliacyjną Mp partners. monitorowanie reklamowania kasyna Bruce bet oraz Xon bet. Umawiając się na 150 euro za rejestrację osoby, przy której płaci się 25 zł. Mój menedżer wysłał mi link i zaczął działać. spełniliśmy warunek na dziesięciu warunkach. rozpocząć promować kasyna. Kiedy nastąpi rozliczenie, dokonane przez menedżera i usłyszałem, że nagle minimalna liczba graczy została uwzględniona w min 20. O czym wcześniej nie było połączeń. Jednakże w toku postępowania karnego, które podlega karze za swoją karę. Po tym, jak administrator zweryfikował moje konto, nagle usłyszałem, że jak wynik kpi i nie umówiliśmy się na depozyty. Na wszystko mam screeny z naszych rozmów oczywiście. Po otrzymaniu powiadomienia, że należy wnosić dalej, powinienem być ruchem na, który oczywiście nie mam wpływu Bo jak mam odpowiadać za graczy, którzy się rejestrowali, czy będą działać tam, czy nie To jest podstawowy absurd. Dowiedziałem się, że jestem oszustem. zaczęło się wyjaśniać, że umowa była jasna 150 euro za minimalną opłatę w wysokości 25 zł i tak dalej, na swoim koncie. Prosiłem wyjaśniałem, że otrzymaliśmy umowę, którą zawarliśmy na jeszcze wcześniej nic, a menadżer nie mówił o jakichś limitach w jakiś ruchach nic. Po dokonaniu wypłaty przez menadżera nieuczciwe formy manipulacji i zmiany przyjętej wcześniej umowy. Prosiłem o zapłatę za to, co do tej pory, ale nie otrzymuję odpowiedzi.